• PROPERTY_TITLE :
Zoeken van onroerende goederen
 • Residentieel vastgoed :
 • Handelsgoed :
 • Te koop/te huur :
 • PrijsFROM TO
Details
 • OppervlakteFROM TO
Adres
 • Ligging
  Land
  Region
  Straal km
 • Straat :

Wij promoten de streek !

Huizen te koop in De Marken. Marche. Landhuizen te koop in De Marken. Marche. Boerderijen te koop in De Marken. Marche. Plattelandshuizen, plattelandswoningen, vakantiehuizen te koop in de Marken. Marche. Italie. Het immobiliënkantoor Comites treedt op als vastgoedbemiddelaar en -makelaar bij de aan- en verkoop en bij de verhuring van ieder soort onroerend goed.

In het bijzonder houdt het kantoor zich bezig met onroerend goed te koop of te huur, alle soorten huizen te koop, appartementen, hoeven/boerderijen, plattelandswoningen, villa's, vastgoed voor commercieel, ambachtelijk of professioneel gebruik, landbouw- en bouwgrond in het Gewest Marken (Marche), en vooral in de Provincies Ancona en Macerata.

Beide provincies hebben heel wat te bieden op het vlak van landschaps- en natuurbehoud en bieden een ruime variëteit aan toeristische attractiepunten.

In de onmiddellijke buurt van Ancona bevindt er zich een ware natuuroase met een uitzonderlijke charme, het “Regionaal Natuurpark Monte Conero”, een gebied dat 6.011 ha beslaat en een deel berg- en klippenkust omvat, met als hoogste punt een heuveltop van 572 m, met steile klippen- en krijtrotsformaties pal boven zee. De rest van het park is een strook heuvels in het binnenland vanwaar men prachtige uitzichtspunten heeft op dichtbije verborgen strandjes, zoals in Portonovo, het hangende badstadje Sirolo en de jachthaven van Numana.

Op slechts enkele km van Ancona ligt de badstad Senigallia, beroemd om zijn “Fluwelen Strand”, met zijn pier en rotonde in zee en zijn vele historische monumenten, waaronder de archeologische zone “La Fenice” en zijn “Rocca Roveresca” (burcht van het roemruchte Della Rovere-geslacht),

Op een paar km het binnenland in vind je een opeenvolging van vruchtbare kustvlaktes en weelderig begroeide en in cultuur gebrachte heuvels. Die strekken zich westwaarts uit tot aan het Apennijnenmassief van de Marken, waar zich dan weer het “Natuurreservaat van de Monte San Vicino en van de Monte Canfaito”, het “Natuurpark van de Rossa- en de Frasassi-rivierkloven” en het grotere “Natuurpark van de Monti Sibillini” (Sibillijnse Bergen – een speciaal en apart bergmassief in de uitgestrekte Apennijnenrug)” bevinden.

In de Provincie Macerata schiet plots de Stad Cingoli de hoogte in, gelegen op de top van de Monte Circe op 631 m boven de zeespiegel, bijgenaamd “balkon van de Marken” omwille van zijn panoramische ligging met uitzicht over meer dan de helft van het territorium van het Gewest Marken. Vanop een groot terras op de oude middeleeuwse vestingsmuren, deel van de oorspronkelijke burcht, heeft men inderdaad een fenomenaal uitzicht op de onderliggende valleien en heuvels, tot aan de Adriatische Zee, die als het ware de natuurlijke en verwachte omlijsting aan de horizont vormt.

Het territorium van de stad Cingoli heeft op het vlak van landschap en natuur heel veel te bieden, met ong. 4.500 ha bos dat gelegenheid schept tot charmante wandelingen te voet, ritten te paard en interessante mountainbike-parcours. Die kunnen lopen langs talrijke natuurpaden, vanwaar je de natuur kan observeren in al zijn aspecten. Van toeristisch belang is daarbij het Meer van Cingoli, het grootste kunstmatig stuwmeer en watervergaarbekken van Midden-Italië.

Ook op het vlak van zijn kunst- en cultuurpatrimonium is het gebied rond Cingoli op de grens tussen deze beide provincies bijzonder interessant, gewoonweg door de nabijheid van meerdere kunststeden, rijk aan monumenten en bezienswaardigheden :
Ancona, Macerata, Senigallia, Osimo, Jesi, Cingoli, Recanati, … om er maar enkele te noemen.

Daarenboven zijn er de charmante stadjes en dorpjes langs de kust en in het binnenland, één voor één rijk aan geschiedenis en interessant voor hun oeno-gastronomische producten, vele zelfs beroemd voor hun geapprecieerde wijnen zoals de 'castelli di Jesi' (dorpjes rond Jesi) voor de “Verdicchio dei Castelli di Jesi”, het stadje 'Morro d'Alba' voor zijn welbekende “Lacrima di Morro d'Alba”, ….. naast vele andere, gekend voor de productie van lokale wijnsoorten zoals de “Rosso Conero” en de “Rosso Piceno”.

Wonen in de Marken of zijn vakantie doorbrengen in de Marken is een 'Italian dream' die gemakkelijk te verwezenlijken is, in de eerste plaats door het aanbod in de zone aan vele soorten onroerend goed dat te koop of te huur wordt gesteld, gaande van de klassieke stadsappartementen tot de typische pachtershoevetjes van de Marken, die over knusse valleien en panoramische heuvels verspreid staan. In de streek zijn er ook veel horeca-bedrijven voor de ontvangst en het onthaal van bezoekeres en toeristen : hotels, hoevetoerisme, bed & breakfasts, guest houses, die allemaal een vriendelijk en hartelijk onthaal hoog in het vaandel voeren, en veel restaurants, waar men de typische gastronomische producten, die nog getrouw zijn gebleven aan oude traditionele waarden en smaken, kan degusteren.

Het is goed om weten dat het Gewest Marken beschikt over een modern en efficiënt wegennet met vlotte rijkswegen, semi-snelwegen (zonder tol) en ware autosnelwegen (met tol), die je in staat stellen op een comfortabele en snelle manier zowel de plaatsen aan de kust als die in het binnenland te bereiken,

Voor grotere nationale verplaatsingen en internationale verbindingen staan de ferry-haven van Ancona en de luchthaven van Ancona-Falconara, “Raffaello Sanzio”, ter beschikking van de overtuigde bezoeker of toerist.


 

L'agence et son terr(it)oir(e) !

L'agence immobilière Comites fait d'intermédiaire en cas de vente/achat et de location de toutes sortes d'immeubles.

En particulier elle s'occupe d'immeubles à vendre et à louer, de toutes sortes de maisons à vendre, des appartements, des fermes/mas/manoirs, des maisons rurales et des maisons de campagne, des villas, des immeubles à fonction commerciale, artisanale et professionelle, des terrains agricoles et à bâtir dans la 'Regione' (département) des Marche (les Margraviats), et surtout dans les Provinces (subdivision administrative d'une 'Regione') d'Ancone et de Macerata.

Ces deux provinces vous offrent une grande variété de paysages, une nature bien conservée et protégée et un grand choix de points d'attraction touristiques.

Aux alentours immédiats d'Ancone se trouve une oasis naturelle d'une beauté exceptionnelle, le Parc Naturel Régional du Mont Conéro, une zone de 6.011 ha qui comprend une partie du littoral découpé, composée de collines, montagnes et falaises à pic sur la mer et avec un sommet de 572 m au-dessus du niveau de la mer comme le point le plus élévé. Le reste du parc est une large bande de collines vers l'arrière-pays des Marche, où se trouvent de beaux belvédères avec vue sur des plages naturelles cachées comme à Portonovo, sur la petite ville balnéaire perchée de Sirolo et sur le port de plaisance de Numana.

A une distance de quelques km. seulement d'Ancone se trouve le centre balnéaire de Senigallia, fameux pour sa “Plage Veloutée”, sa jetée-promenade et sa rotonde en pleine mer et ses monuments historiques, comme la zone archéologique de “La Fenice” et la “Rocca Roveresca” (le bourg de la maison noble Della Rovere).

Quelques km. dans l'arrière-pays il y a toute une succession de plaines fertiles et de collines luxuriantes mises en culture. Elles s'étendent vers l'ouest jusqu'au massif des Apennins, où sont situés le “Réservat Naturel du Mont San Vicino et du Mont Canfaito”, le “Parc Naturel des Gorges de la Rossa et de Frasassi” et le plus étendu “Parc Naturel des Monts Sibillins” (une chaine de montagne trés particulière entre les Marche et l'Ombrie, toujours faisant partie du massif des Apennins).

Dans la Province de Macerata soudain s'élève la Ville de Cingoli, située au sommet du Mont Circe à 631 m au-dessus du niveau de la mer, surnommée le “Balcon des Marche” par sa position panoramique avec une vue sur plus de la moitiè de tout le territoire du département des Marche. En effet, d'une terrasse sur les vieux remparts médiévaux de la ville, partie du bourg original, on jouit d'une vue exceptionnelle et phénoménale sur les collines et les vallées en-dessous jusqu'à la Mer Adriatique, qui fait l'encadrement naturel et attendu à l'horizon.

Le territoire de la Ville de Cingoli offre beaucoup de possibilités en ce qui concerne des paysages et de la nature : avec ses 4.500 ha de forêt il crée une variété de promenades à pied, d'excursions à cheval et d'intéressantes pistes de mountain bike. Elles se développent le long de nombreux sentiers naturels, d'où l'on peut observer la nature dans tous ses aspects, D'un intérêt touristique surtout le Lac de Cingoli, le plus grand barrage et bassin d'eau de l'Italie centrale.

Quant au patrimoine culturel et artistique, la région autour de Cingoli, à cheval entre les Provinces d'Ancone et de Macerata, est trés intéressante, rien que par la proximité de plusieures villes d'art, chacune avec sa propre richesse en monuments et en curiosités : Ancone, Macerata, Senigallia, Osimo, Jesi, Cingoli, Recanati, ….. pour en lister seulement quelques unes.

En plus, le long du littoral et en arrière-pays il y a beaucoup de petites villes et de villages, qui vous racontent leur propre histoire et culture et qui vous présentent leurs produits traditionels oeno-gastronomiques intéressants. Quelques villes et villages sont même trés reconnus pour leurs vins trés appréciés, comme les 'castelli di Jesi' (villages de Jesi) pour le “Verdicchio dei Castelli di Jesi”, la petite ville de Morro d'Alba pour son fameux “Lacrima di Morro d'Alba” et une quantité d'autres villes et villages connus pour la cultivation de cépages particuliers et la production de vins locaux, comme le “Rosso Conero” et le “Rosso Piceno”.

Habiter les Marche ou passer les vacances dans les Marche est un rêve facilement réalisable, tout d'abord à cause d'un grand choix et d'une large offre de toutes sortes d'immeubles à vendre ou à louer, allant d'appartements de ville classiques jusqu'aux petites fermes (métairies, propriétés des grands propriétaires terriens d'antan) caractéristiques et trés typiques des Marche, qui se trouvent dispersées dans les vallées verdoyantes et sur les collines panoramiques. La region vous offre aussi une quantité d'établissements horeca pour l'accueil des visiteurs et des touristes : des hôtels, des chambres d'hôtes', des 'agriturismo' (séjour à la ferme), qui vous annoncent un accueil chaleureux et personnalisé comme leur point fort et leur gestion particulière, et beaucoup de restaurants où l'on peut déguster les produits et les plats gastronomiques typiques, faits selon un procés de production et des recettes qui ont toujours conservé les valeurs traditionnelles et les saveurs typiques de la région.

La Regione (département) Marche dispose d'un réseau de routes moderne et efficace avec des routes nationales, des semi-autoroutes (sans péage) et d'autoroutes (avec péage) qui vou permettent de rejoindre d'une manière confortable et rapide tous les lieux du littoral et de l'arrière-pays.

Pour les déplacements nationaux plus longs et les voyages internationaux sont à disposition du visiteur et du touriste intéressé : le port ferry d'Ancone et l'aéroport d'Ancone-Falconara “Raffaello Sanzio”,